2013, c’est fini

El 31 de desembre acostuma a ser un dia per fer balanç de l’any que estem a punt d’acomiadar i també un dia per acabar de perfilar els desitjos i propòsits per al proper any. Però de vegades aquesta il·lusió i les ganes de fer una valoració positiva dels últims 365 dies acaben en frustració o decepció en veure que no s’ha complert tot allò que s’hauria desitjat. Així doncs, em sembla que personalment faré una llista de propòsits per al 2014 breu, però alhora realista.

A l’hora de fer una valoració del 2013, però, no puc deixar d’esmentar la creació d’aquest blog. És ben jove, encara, però espero que aquest 2014 em serveixi per seguir desenvolupant-lo i que els seguidors del blog s’estenguin més enllà del meu cercle d’amics i coneguts. Que esdevingui una porta cap al món laboral i una mostra d’allò que sé fer. Tinc moltes idees al cap i espero poder-les desenvolupar de manera satisfactòria. I que tots plegats gaudiu dels continguts del blog de la mateixa manera que gaudeixo jo quan els redacto.

El 2013 va començar amb una feina nova totalment lligada al món de la traducció. L’acabo a l’atur, però amb moltes idees i també amb expectatives positives per als primers dies de l’any. Una entrevista de feina que espero que doni els fruits esperats. De sortides laborals en el món de la traducció n’hi ha moltes (i bé que ho vam poder comprovar a l’entrada de fa 15 dies), però quan fa relativament poc que acabes de sortir de la universitat no saps ben bé cap a quina direcció caminar i de tantes possibilitats com tens pots arribar a encallar-te. Espero que el 2014 sigui un any d’aprenentatge, de formació, de feina, de desembús, de motivació, de projectes i, sobretot sobretot, de traduccions. Però que no hi faltin la salut, la família, la gent i els bons moments.

Que sigueu molt feliços!

felicitació

Traduint des de Calella

Anuncis

2 pensaments sobre “2013, c’est fini

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s