També al Facebook!

Hola, lectors!

Aquesta és una entrada merament informativa per fer-vos saber que des fa uns parell de dies també ens podeu trobar al Facebook a la pàgina Traduint des de Calella – blog sobre traducció i llengua, des de facebook.com/traduintdesdeCalella.

Dibuix

D’aquesta manera, podreu estar al dia de totes les actualitzacions del blog. A més a més, la pàgina del Facebook també servirà per fer difusió de contingut interessant relacionat amb la traducció i les llengües, ja sigui en forma de vídeo, d’article, de notícia… Un punt de trobada entre els lectors del blog i jo mateixa, on podreu expressar la vostra opinió sobre els temes publicats al blog o al Facebook, fer suggeriments, recomanar temes a tractar, debatre… En definitiva, un espai d’intercanvi de coneixement i d’opinions. Per cert, per a aquells qui no tingueu Facebook, també la podeu consultar, no cal tenir-hi usuari. :-)

Us podeu fer seguidors de la pàgina del Facebook des de l’enllaç que trobareu a la columna de la dreta de la pàgina d’inici (“Traduint des de Calella al Facebook”) o bé fent clic aquí i, seguidament, fent clic a M’agrada.

Us hi espero!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s